Recepty

Bratislavské rožky
Príprava: 45 minút
Obsahuje: 8 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Priemerný

Bratislavské rožky

8. októbra 2015 0 0 Žiadne komentáre
1488 videní
Hotové cesto rozvaľkáme na hrúbku cca 2 mm. Pridáme makovú, alebo orechovú plnku podľa chuti a vytvarujeme rožok. Pečieme asi 10 minút pri teplote 180 – 190°C.
Čokoládové muffiny
Príprava: 30 minút
Obsahuje: 10 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Jednoduchý

Čokoládové muffiny

7. októbra 2015 0 0 Žiadne komentáre
2508 videní
Suroviny na 18 kusov muffinov 1. čokoládu nasekáme na menšie kusy, zvyšnée suroviny ručným šľahačom mixujeme 2-3 minúty 2. nasekanú čokoládu vysypeme do cesta a premiešame 3. pripravené cesto vylejeme do pripravených papierových alebo silikónových košíčkov 4. pečieme pri 180 °C približne 22 minút
Stroganov
Príprava: 40 minút
Obsahuje: 9 ingrediencií
Kategória: Mäso a hydina
Náročnosť: Jednoduchý

Stroganov

7. októbra 2015 0 0 Žiadne komentáre
10201 videní
Suroviny na 5 porcií 1. mäso nakrájame na menšie kúsky, troška ho naklepeme a nakrájame na tenké plátky, ktoré necháme chvíľu odležať 2. mäso obalíme v hladkej múke, korení a prudko ho opečieme na rozpálenom masle. Pečieme asi 8 minút zo všetkých strán 3. vložíme do rúry vyhriatej na 100…
Bábovka
Príprava: 60 minút
Obsahuje: 7 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Priemerný

Bábovka

7. októbra 2015 1 0 Žiadne komentáre
1057 videní
1. žĺtka oddelíme od bielkov 2. z bielkov si vyšľaháme sneh 3. do žĺtkov pridáme cukor a vanílkový cukor a vymiešame mixérom minimálne 3 minúty do svetlej peny 4. do vyšlahaných žĺtkov pridáme mlieko, maslo, prášok do pečiva a krátko premixujeme, následne pridáme múku, ak je cesto málo husté tak…
Šišky s jahodovým džemom
Príprava: 90 minút
Obsahuje: 9 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Priemerný

Šišky s jahodovým džemom

7. októbra 2015 0 0 Žiadne komentáre
1530 videní
1. múku preosejeme, pripravíme si kvások 2. keď je kvások pripravený, pridáme cukor, maslo, rum, žĺtky, bielky vyšľaháme vidličkou a pridávame vlažné mlieko podľa potreby. 2. vypracujeme vláčne, nie veľmi husté cesto a necháme vykysnúť na teplom mieste. 3. na doske si cesto rozvaľkáme na hrúbku 1 – 2 cm…
Vanilkové mafiny
Príprava: 30 minút
Obsahuje: 8 ingrediencií
Kategória: Koláče a dezerty
Náročnosť: Jednoduchý

Vanilkové mafiny

27. septembra 2015 1 1 Žiadne komentáre
2400 videní
Suroviny na 18 kusov 1. všetky suroviny ručným šľahačom mixujeme 3 minúty 2. pripravené cesto vylejeme do pripravených papierových alebo silikónových košíčkov 3. pečieme pri 180 °C približne 22 minút
Zaregistrovať sa Zabudnuté heslo
Užívateľské meno
Heslo
Potvrdiť heslo
Email
Užívateľské meno alebo email